Heeft u Bed & Breakfast St. Martinus ook al bezocht? Laat anderen dan weten wat u van uw bezoek vond? Schrijf uw review.

Mevr.

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben erg genoten van het weekend. De kamer en badkamer waren erg mooi en zeker erg schoon en het ontbijt was heerlijk en er ontbrak niets. Bedankt voor de gastvrijheid en de tips. Helaas hebben wij de wandeltip nie5 goed opgevolgd en dachten wij toch nog een kleine boswandeling te kunnen toevoegen. Dit heeft ons vele kilometers in de beentjes gekost maar oké goed voor de conditie en we hebben de rondleiding in de wijngaard toch gehaald.

Heerlijke plek

★★★★★
5 5 1
In augustus hebben wij een heerlijk weekend mogen doorbrengen in B&B St. Martinus. Wat een fijne ervaring. Mooie grote kamer met badkamer, lekkere bedden en elke ochtend een heerlijk ontbijt geserveerd door Hans! Hele fijne plek om te verblijven. Dank voor de gastvrijheid Hans en Nicole!

Voortreffelijk

★★★★★
5 5 1
Wij hebben, mede door de mooie en complete kamer en de enorme gastvrijheid, zalige dagen gehad in Vijlen. De kamer en badkamer waren zeer schoon en het bed was goed. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. De ligging is erg gunstig voor elke soort vakantie omdat er veel fiets/wandel mogelijkheden zijn maar ook vlak bij bijvoorbeeld Aken waar je kunt winkelen. Wij raden de B&B zeker aan!

Theo

★★★★★
5 5 1
We hebben al verschillende keren in een Bed and Breakfest gelogeerd, maar dit steekt met kop en schouders er boven uit. Alles even schoon. Een fantastisch ontbijt en zeer gastvrije eigenaren. Alsnog hartelijk dank voor het verblijf.